tibro

hej mina kära vänner!
har inte skrivit på ett tag nju för jag har varit i tibro på konståkningsläger nu i mellandagarna. det har verkligen varit JÄTTEROLIGT! mycket skratt och superbra träning! ingen kan väl ha undgått min och johannas immitation av björn gustafsson?! HAHA träffade även lite andra härliga och roliga personer så det var kul! maten var som vanligt dålig... när jag gick och frågade efter lite svartpeppar att ta på pastan, gick de ut och letade läääänge och kom sedan tillbaka med en citronpeppar som gick ut år 1997!!! alltså seriööööst. sen några dagar senare hade de hittat en vanlig svartpeppar som gick ut 2005, patetiskt. jag och madde har i alla fall sovit som gudar på maddes uppblåsbara sängar och det är nästan att det känns som om johanna och lollo sov i vårat rum också. så har vi ida den lilla filuren som kollade på bilar morgon, kväll och natt. det har för att sammanfatta det hela varit extreeeemt lärorikt och roligt!
träffade även min älskade farmor där.
sedag också och det har varit underbart! jag har varit med min familj och några kompisar till oss, ätit god mat och fått många underbara klappar så som platt-tv, kläder, klocka, väska och mycket mycket mer!
två andra som fyllt år är min söta rebecka och jennifer, bästis.
imorgon är det nyårsafton. på dagen ska jag först hoppas på att fynda lite på mellandagsrean och fixa min klocka. sen blir det middag med mami och papi och på kvällen åker jag tillsammans med jennifer till sofie för lite nyårsfirande. trevligt!
nu ska jag snart gå och sussa.
natti natti

JULAFTON!

god jul på er allihopa!
nu är det julafton och jag har varit uppe ett bra tag. kollade först på julkalendern imorse och sen öppnade jag två paket som låg i strumpan. jag fick en bok och ett oversize linne som jag tänkte ta på mig nu snart. mina föräldrar är och handlar de sista julklapparna och jag tänkte börja duka lite för julbordet och göra mig iordning. sen blir det mat, kalle anka och julklappar! några kompisar till oss kommer hit också så det blir trevligt. har föresten öppnat paketet från jennifer och jag blev jätteglad, tack! nu ska jag gå och klämma och känna på paketen under granen. haha
ha en bra julafton och glöm inte att jag fyller år imorgon!!!




Lördag.

hej allihopa!
dagen idag började med att jag tittade på julkalendern i sängen innan jag gick upp och åt frukost för att sedan gå till frissan för att tona håret. kl. 10 hade jag tid. jag blev nöjd och imorgon ska jag förmodligen klippa mig också. efter jag varit där så åkte jag till slussen för att möta rebecca. vi gick på stan och åt lunch. det var mycket trevligt och jag har saknat henne. vi ses inte alls lika ofta som vi gjorde förut men det ska det absolut bli änding på! efter den trevliga stunden med henne så åkte jag hem. väl hemma satt jag mest och slappade och sen nu på kvällen har jag bara tagit det lugnt. tittat på film (elf) och lite så, så det har varit skönt! ska försöka komma i säng snart också så jag orkar upp i hyffsad tid imorgon för jag har rätt mycket att stå i då. jag ska klippa mig, julpynta lite med tomtar och lite sådant mm, baka pepparkakor, träna och ja sedan är det uppesittarkväll med allt vad det innebär. härligt!
nu ska jag sitta här en liten stund till och sen ska jag krypa till kojs!
natti.



Fredag.

god morgon, eller god dag kanske man säger vid den här tiden har faktiskt varit uppe ett tag nu.
idag är det fredag. jag ska snart ner och klippa mig om jag vågar, haha. sen klockan tre är det träning och efter den ska jag och madelu gå och fika och byta lite julklappar, myyyyyyysigt! nu är det julafton snart!!! och sen fyller jag år dagen efter så jag förväntar mig en massa gulliga grattis-sms då. nu ska jag skriva lite på ett "kort" till madde.
ha en bra fredag!


klippning

ska förmodligen klippa mig imorgon! vad tror ni, jämnlångt till axlarna och snelugg? låter det som något som skulle kunna passa mig?
var väl det jag skulle säga....
godnatt!

Torsdag.

shooooooo!
var jättetrött imorse tillskillnad från igår men som tur var behövde jag inte gå upp så tidigt. gick och la mig rätt sent igår eftersom jag var på operan. föreställningen var verkligen jättebra och rolig!
idag så träffade jag min älskade marika en snabbis vid medborgarplatsen där vi fick utbyta lite skvaller mm och även byta julklappar och jag fick en födelsedagspresent också. är lite spänd på vad det kan vara för marika är världens bästa presentköpare även om hon är lite blygsam med att tala om det. :P det var trevligt att träffa henne i alla fall och nu hoppas jag på att det blir snart igen, hon är ju trots allt en av mina absolut bästa vänner.
sen gick jag upp för att hämta jennifers paket och vi möttes vid slussen och bytte dem. och vet ni vem jag stötte på där?! DANNY! åhh, han är så snyyyyygg och söt och bäst! haha berättade ju att jag skrev ett rim på jennifers paket och nu när hon sett det kan jag ju lika gärna skriva det här, haha det är tillåtet att skratta. "här får du en grej, din tjej" så bra är jag på det liksom. haha tillskillnad från jennifer som skrev värsta långa och bra rimet, den sötnosen.
vi satte oss i alla fall på tuben, vid danny såklart, och när jag kom hem åt jag lunch. nu ska jag snart i väg och träna!
ha det bra allihopa!
puuuuuuuuuuuuuuss.

image27

Onsdag.

hejsan hoppsan lillebroooor! (haha louise fattar i alla fall)
känndes typ som om jag inte hade sovit någonting i natt när jag vaknade och ändå var jag jättepigg. alltså jag har sovit men det kändes så kort liksom... vaknade vid kvart över sju, slog på tvn och kollade på julkalendern. någon mer som tycker den är jättebra i år? efter det så låg jag kvar i sängen, sov typ lite till men var som sagt pigg.
tränade med amanda i nacka och efter det som kom papi och hämtade mig och vi gick till forum där jag köpte med mig en supergod sallad från il piato. nytt bra lunchställe för mig. sen åkte vi hem och nu kom jag precis hem från stan med mami.
snart ska vi åka och titta på lägenheten och det ska bli så spännande och sen ska jag förmodligen se en föreställning på operan. en liten jultradition jag har.
ni får ha det så bra så länge så återkommer jag!
bye

Tisdag, julshopping

hej!
har inte varit i skolan idag men jag mår mycket bättre, är bara lite snuvig. hade ändå bara idrott... istället tog jag mig en sovmorgon och efter den stack jag och mami ut på stan för att jag skulle få visa lite vad jag vill ha och så köpte även jag lite julklappar. köpte en julklapp till jennifer, gjorde lite kompletiringar som jag tyckte behövdes till marikas julklapp samt så köpte jag lite mer till madde. är jättenöjd med alla såklart! skulle även köpa till elias men det jag ville köpa till honom fanns inte i hans storlek så jag får ta det någon annan dag... nu vet jag i alla fall vad jag ska köpa till honom. sen tittade jag lite på saker till papi, men jag köpte inget. blev lite osäker på storlekar och sådant men jag får väl ta det sen i samband med elias. det blir bra. känns skönt nu att vara klara med de flesta julklappar och jag tycker det är såååå roligt att slå in. haha ser typ ut som att en treåring slagit in dem, men vadå, det är ju tanken som räknas och det är väl innehållet som är viktigast? skrev även ett rim på jennifers paket, haha det är nästan så att jag vill skriva det här men... nej.
nu måste jag typ städa mitt rum för det ser förjävligt ut rent ut sagt. vore ju lite trevligt om det kunde se någorlunda frächt ut så här till jul... så kan jag ju passa på att fylla någon kartong efttersom vi flyttar snart. imorgon får vi ju se just vår lägenhet. det ska bli så spännande och se hur det ser ut med de tapeter och målning vi har valt.
nu måste jag sätta igång... inte så jättetagad kanske men vissa saker måste faktiskt göras.
tack och hej!

image26

slänger in en bild på göteborgarnas stoltehet, AVENYYYYYN, om ni vill kan jag berätta hur det gick till när madde och jag skulle ta oss dit, men det får bli lite senare... om ni vill. :P HAHA

Godnatt.

NATTI NATTI!

image25

önskelista

kom igen nu, ALLA som läser det här inlägget måååååste säga vad som står överst på er önskelista!

Måndag.

hej mina små sockertoppar!
är förkyld.... inte så jäkla kul men förhoppningsvis är det en snabb liten sak som är borta snarast. har ingen feber eller så så att det är nog ingen fara.
mycket tjat om julen men nu är jag seriös, det är snart jul och jag har brottom! har fullbokat med allt möjligt hela veckan. imorgon (om jag är frisk) sover jag hos rebecca. innan det är det julshopping med mami. sen är det morgonträning på onsdagen, sen vising av vår nya lägenhet på eftermiddagen  och på kvällen är det operan med papi. på torsdag händer det väl inget speciellt mer än att jag då har jullov och att jag har träning. på fredag har jag träning och så ska jag ha kvalitetstid med madde. vi ska typ ha "minispa", fika och byta julklappar. på lördagen vet jag inte riktigt än, på söndag är det träning, då ska vi typ ha roliga kläder på oss och julbusa på isen. SEN ÄR DET JULAFTON! och dagen efter det är det min FÖDELSEDAG! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ROOOOOOOLIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
men nu ska jag skriva lite julkort och krypa ner i sängen och titta på någon film.
trevlig måndag!

image24

Söndag, andra advent.

god morgon!
eller kanske god dag, hehe
jag och jennifer har i alla fall typ precis frullat, smaskigt! nu syns brännan ännu bättre och speciellt efter våra servetter i ansiktet... :S :D haha blandade känslor där.
idag är det tredje advent redan så det är snart JUL! älskar julen.
har inte så mycket att berätta just nu för er mina kära läsare så jag tackar för nu och så återkommer jag kanske senare ikväll.
ha en bra dag!

image23

Lördag

idag gck jag upp vd halv sju- sju för att åka till träningen. vi hade uppvisning och det var jätteroligt! alla var såååå duktiga, haha. 
när jag kom hem sen gjorde papi pannkakor till lunch till mig och de var som vanligt mycket goda!
har även solat solarium för fööörsta gången! jag och jennifer irrade omkring där, hade fått tips av amanda och suzanna att man skulle stänga av ansiktsgrejen efter typ fem minuter, men grejen var att vi typ inte fattade var den knappen var någonstans så vi låg där inne och typ garvade åt varandra och var rädda för att den skulle explodera. men vi klarade oss i alla fall, så nu är vi bruna och fina.
vi drog till götgatan efter vårt lilla solarieäventyr och där gick vi och suktade i lite affärer innan vi drog iväg till nya gallerian i skatteskrapan. fett frääächt! köpte en überbra julklapp till mami. och precs när vi kom in fick vi en liten julklapp av en tjej som innehöll en film (love actually) och en burk med vitaminer. snäll tjej. sen gick vi runt där tills vi var alldeles trötta i benen. var på åhléns också och där köpte jag en ny mössa (hann ju ha min i en dag innan den försvann) sen köpte vi även varsinn ansiktsmask och lite brun-utan-sol-servetter till ansiktet, vi ska bli bruuuuna. en sak till som jag vill ta upp i det här något konstiga och osamanhängande inlägg är att jag köpt en ägande julklapp till madelu. mer än så säger jag inte...
har i alla fall fixat och donat här och för er som vill veta lite mer kan titta på våra extremt seriösa bilder, låt dem tala för sig själva.
natti natti
image19




FREDAG!

tjossan!
kom precis hem efter en rolig träning, vi var få på isen och hade allmänt kul! älskar isen. :D ikväll ska jag faktiskt bara vara hemma och dega i soffan med lite god mat och så. imorgon är det ju juluppvisning så det är till att vara i solna klockan 8 på morgonen, härligt! efter det ska jag förmodligen på stan med jennifer och lollo. nu har jag inte så mycket mer att berätta så ni får ha en trevlig kväll så får jag se om jag kanske uppdaterar senare ikväll igen.
ha det bra!
bye bye lingonpaj

image17





Sankta lucia, saaanktaa luciiiaaa

image16

Lucia idag, snart är det verkligen JUL hörrni!

Hemma från Götet!

Nu var det länge sen jag skrev, I know, men det är nämligen så att jag inte varit hemma. Jag och min käraste vän Madelene har varit Göteborg. Tog med mig min dator dit men det kostade rätt mycket pengar med Internetanslutning och efter att jag provat ett tag med att försöka komma ut på nätet gratis gav jag upp, gick helt enkelt inte så det har inte blivit så mycket datortid för mig de senaste dagarna.

Vi hade i alla fall sjuuuukt roligt, som vi i och för sig alltid har, och vi har skrattat oss till ett evigt liv skulle jag tro. Haha som planerat hade vi också en diet som skulle följas. Det var stor frukost, ersättningsbar till lunch och sallad till middag. Madde tyckte även att vi kunde skita i middagen någon dag och bara köra den där baren. Det gick skitbra verkligen! (?) hehe vi gick ner så jäkla mycket i vikt att mina handflator är alldeles platta, för att inte prata om hur mina fötter har krympt! SKITGÖTT! (Haha typ bara Madde som förstår) vi var uppe med tuppen varje dag för att träna på gymmet också vill jag poängtera. Sen gjorde vi en annan suuupermysig sak. Vi var på Lisebergs julmarknad. Vilken julkänsla man fick! Vi gick runt där bland all belysning, drack glögg och åt brända mandlar, hälsade på tomten och åkte en jätteläskig karusell. Karusellen ja, det var vi och småbarnen och jag skrek hela åkturen och Madde skrattade hela. Härligt var det! Sen var det såklart en massa konståkning också. Det var ju därför vi var där. Ett ord från helgen då? KRISTOFFER! Så jäkla grym.

Men nu ska jag tacka för det här inlägget och jag hoppas att ni har haft en lika underbar vecka som jag och Madde!

Ska börja uppdatera oftare från nu så häng kvar!

Tack.

image12 image13image14

min lilla princessparkle

mina damer och herrar jag har nu köpt min första julklapp i år! den som får äran att få den är min kära vän marika. hoppas hon blir glad för annars skyller jag på min bebis louise.
var jättetrevligt att träffa min bebis igen. vi hade så trevligt så. kollade affärer, pratade och skojade som bara vi kan. <3 och åt korv, HAHA, inte att förglömma.
hittade för övrigt några otroooligt roliga bilder från förr med mig och min lilla bebis som motiv så jag tänkte att ni skulle få avnjuta en sådan bild.
med det säger jag tack och hej för nu!

image11
var förövrigt typ platinablond då. haha men visst är vi söööta?!

hello everybody

shoooooooooo!
image10
lägger ut en bild från någon helg sedan på mig och min älskade sofie.
annars har jag inte så mycket mer att förtälja än att jag börjar få lite julklappspaniiik, men men kanske ger mig ut på jakt imorgon med min kärsate vän louise, om hon har lust.
då säger vi så sålänge då!
hej.


nu har det hänt, första advent, första ljuset i staken är tänt

idag mina vänner är det första advent vilket betyder att det snart är jul! åhh, älskar verkligen julen.
har däremot inte köpt en endaste liten julklapp i år men det ska det bli ändring på, det är charmigt med julstress, eller hur?!
har i alla fall fått iording här hemma med julstjärnor i fönster mm, jättemysigt. har sååklart tänt första ljuset också. och har fått en passion för glögg! så himla gott med mandlar och russin i och en liten pepparkaka att knapra på till.
tack för mig!
natti

image9

1, snart 2 december!

image5

det är snart jul mina vänner! var med mami och kollade på nks julskylting och då kan vi snacka julschtimmung fast det spöregnade. kollade även på lite julklappar till papi och elias och jag var inte sen med att peka på vad jag vill ha. :)
NATTI!

mina fina flickor

HAHA blev kanske lite sent igår, eller tidigt kanske man ska säga?! jag och min älskade vän jennifer var heeeelt flummiga satt och ändrade min design, jennifer har gjort den själv erkänn att hon är bäst, medan jag sitter och arbetar i paint kör hon på photoshop (haha), i alla fall så garvade vi typ åt ALLT. satt och letade bilder på skor på nätet och ja, helt spårat och otroligt underbart.
för att ta kvällen från början så satte jag mig på tåget på väg dit och då såg jag två så enormt feta tjejer i 20-årsåldern som satt och beställde pizza med extra vitlökssås och bearnessås, seriöst de fetaste personerna jag sett! sen i alla fall kom jag fram, jennifer var inte hemma så jag lotsades kolla på dvd-filmer i en videobutik för att att inte frysa ihjäl men sen till min räddning kom mina små bögar sofie och beata så jag fick sällskap. när jennifer kommit så gick vi och köpte thaimat och åt det och ja vi hade det jättetrevligt. vid typ ett så tog beata och sofie tunnelbanan hem och då satte jag och jennifer igång med flummet vid datorn och ja sen tog vi en paus vid halv sju på morgonen och sov till typ halv tolv. sen var det frukost och julmyyyys. haha vi fick riktig julschtimmung.
när vi var ute med hennes små söta dogs så lekte jag att jag var en hollywoodstjärna som gömde mig för alla ivriga paparazzis. erkänn att om man har uggs, skinnjacka och små söta hundar så känner man sig som en kändis. haha i alla fall gjorde jag det!
nej, nu är det julkalendern, en hederlig gammal tradition jag har så här när julen nalkas.
bye bye lingonpaj


image6              image7


image8

hejj / jjennifer (; .

hejj alla glada ,
nu har jjag gått upp :) ,
jjag känner mejj jjättepigg ! :D ska ut & springa en liten runda runt kungsholmen (; ,
ska bli väldigt mysigt ! , sen ska jjag äta frukost i lugn & ro framför teven .
frukost -
- 1 kopp varm choklad
- 2 fullkornsmackor med marmelad , ost & saltgurka på .
- 3 skålar fil med fruktmüsli + fiber . <ekologiskt odlad>
sen är dt dags att göra sejj iordning för att jjobba lite matte ! :) , dt ska bli mkt mkt spännande
att få försvinna in i talens magilska värld ett tag , & glömma att dt kommer regna , (jjag trampade
på en spindel igår -.-' ) . efter dt kommer jjag nog ta mejj ett ballerinakex eller två ! :P ,
skeeeeeeeeeeeetagott ! & så är dt på med gympadojjorna igen , & dags för en till runda (; .
HÄLSOSAM SKA MAN VARA ! :D , ellerhur louise min kära lilla vän ? :) .
när jjag återvänder till min vackra lägenhet på 103 kvm , 3 rok , balkong i norrläge med sikt mot
vattnet & dess vackra ljjus . fint parkettgolv i alla rum , förutom badrum & kök som har
stengolv med golvvärme , (MYSIGT !) nära till trevliga fikaställen & mataffärer . samt tunnelbana ,
buss & dagis . ska jjag laga lunch i mitt vackra nyrenoverade kök .
lunch -
- take away pizza + extra allt .
- 2 l cola .
<efterrätt>
- big pack glass paket
- chokladsås
- strössel med fruktsmak
- 1 ben & jerry's
PALLA VARA HÄLSOSAM ! :D , ellerhur louise min kära lilla vän ? :) .

ajja , sen är dt teve dags , i mitt fina vardagsum , inrett i indiskt tema . IDOL - here i coome ! .


asså , SAAAAAAAJJK ! ,
jjag driver .
nu ska lilla jjennifer & valda gå te sängs *SUPERFLUMM* ,
NATTI NATTI ! :P
§§§§§§§§§§§§§§

 

RSS 2.0