jag är seriös BÄST!

jag SKA börja plugga. hade ju engelskaprov idag på handledningstiden... direkt när jag fick pappret känndes det rätt så bra, svarade på allt och var rätt säker på det mesta. eftersom det bara var jag och en till där så rättade min lärare mitt prov direkt och vet ni vad?! JAG FICK MVG!!! fatta?! på engska lixom, blev sjuuukt glad! :D sen hade jag redovisning i engelska också och det gick minsann också galant. tyskan och svenskan är också klara och inlämnade idag så nu ligger jag i fas och det känns så jäkla sköööönt. inget mer betyngande skolarbete. nu ska jag verkligen njuuuta!
trevlig helg!

Ibrakadabra

jag känner mig så jäkla duuuuuktig! haha ni som känner mig vet att plugga inte riktigt är min grej. berättade för jennifer igår om att jag pluggade jättemycket inför mitt första biologiprov i 7:an. jag fick ett halvt poäng ifrån mvg pga att jag råkade blanda ihop två rubriker av misstag... var i alla fall väldigt nöjd med det så jag avslutade min lilla berättelse med - det var tider det! haha så är inte fallet nu, nu är det sammanfattningen kvällen innan som hastigast när det är prov och på något sätt har den metoden också funkat, men nu i alla fall tänkte jag att jag skulle ta upp pluggmetoden igen så idag har jag varit supereffektiv hela dagen i skolan, pluggat även efter skolan och låg vaken till typ halv tolv igår och pluggade. om det går dåligt på det här provet nu tänker jag aldrig plugga igen!
ska alldeles strax sussa och imorgon när jag vaknar (typ 6) är det heeeeeeeelg! SKÖNT
natti.



image4

seriöst såååg ni målet igår?! det finns bara en fotbollskung och det är ZLATAN!!!

paket

fick ytterligre ett paket igår. i det låg lite nice smink från face stockholm. en mascara, ett läppglans och en typ guld-brons-glittrig ögonskugga. jättefint. snart kommer tidningarna jag har beställt också så då blir det lite trevlig läsning ett tag.
nej nu är det mitt favvoprogram, BONDE SÖKER FRU!


UGGISAR

mina uggs har kommit! kom för några dagar sedan som ett paket på posten. åhh, alltså SERIÖÖÖÖST finns det någon sko som är som denna. så underbart skön så att man inte vet vart man ska ta vägen med sina små fossingar. mina konståkningsfötter älskar att gosa in sig i det varma, mjuka luddet. HAHA



image3



RSS 2.0